Title Image

Torrons

Elaborem torrons artesans tant de varietats tradicionals com de gustos atrevits. Comptem amb la IGP Xixona.

Utilitzem només ingredients de productors de proximitat amb els quals mantenim una estreta relació.

Torró d’Alacant

De textura dura, elaborat amb ametlla marcona torrada, mel, sucre i clara d’ou, és un torró de qualitat suprema amb la distinció d’Indicació Geogràfica Protegida.  L’elaborem nosaltres mateixos a la població de Xixona seguint la recepta tradicional.

Torró de Xixona

Es tracta d’un torró amb el segell d’Indicació Geogràfica Protegida que produïm a Xixona i que es caracteritza per una textura molla. S’elabora seleccionant les millors ametlles i mels junt amb sucre i albúmina d’ou.

Torró de xocolata

El torró de xocolata amb ametlles és una de les tres varietats que elaborem a Xixona junt amb el de Xixona i Alacant. Es tracta d’un torró de textura dura fet amb ametlles de la millor qualitat i també amb xocolata amb llet.

Torró de massapà amb fruita

Es prepara amb un almívar a base d’aigua i sucre i que es mescla amb les ametlles mòltes per obtenir el massapà; a partir d’aquí, aquest s’introdueix dins un motlle de fusta amb capes de fruita confitada d’on surten les diferents taules.

Torró de massapà amb coco

S’elabora a partir d’una base d’almívar i una mescla de farina d’ametlles i coco ratllat segons la recepta tradicional. Entremig de la massa dolça, s’hi dibuixen unes fines capes de xocolata negra que li donen un gust molt singular.

Torró de gema cremada

Elaborat amb els millors productes, entre els quals destaca la gema o rovell d’ou, ha esdevingut un dels més emblemàtics torrons pel seu sabor característic. Com en la resta de varietats, el seu procés d’elaboració és completament artesanal.

Torró de massapà amb nata i nous

Com en la majoria de les varietats de torró que elaborem, la base del de massapà amb nata i nous és l’ametlla. A aquesta s’hi afegeixen tant la nata com les nous de Califòrnia, ambdós ingredients de la millor qualitat.

Torró de praliné

El de praliné és un torró elaborat a partir d’una pasta feta d’avellanes torrades, sucre i mantega de cacau i aroma. De la mescla de tots aquests ingredients se n’obté un torró dur que fa les delícies dels paladars més dolços.

Torró de guirlatxe

El torró de guirlatxe és ideal per als que prefereixen els torrons cruixents. La seva estructura es caracteritza pel gust potent de l’ametlla torrada amb pell que casa molt bé amb la mel i el sucre caramel·litzats. És molt típic de la Mediterrània.