Title Image

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I AVISOS LEGALS

El lloc web www.xixovic.com (en endavant, el “Lloc Web”) és propietat de XIXOVIC S.C.P. en endavant Responsable del Tractament.

 

RESPONSABLE: XIXOVIC S.C.P. J58012758 PLAÇA MAJOR 26, 08500 VIC xixovic@gmail.com 646335865 677940692

 

XIXOVIC S.C.P. li dona la benvinguda i el convida a llegir atentament les Condicions Generals d’Ús d’aquest Lloc Web (d’ara endavant “Condicions Generals d’Ús i Avisos legals” que descriuen els termes i condicions que seran aplicables a la seva navegació pel mateix, de conformitat amb el que estableix la normativa espanyola d’aplicació. Atès que www.xixovic.com podria modificar en el futur aquestes condicions d’ús, us recomanem que les visiteu periòdicament per estar degudament informat dels canvis realitzats.

 

Amb l’ànim que el lloc web s’ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa recomana a l’Usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre les Condicions Generals d’Ús pugui solucionar contactant amb www.xixovic.coma través del Tel. 646335865 o a l’adreça de correu electrònic: xixovic@gmail.com

 

1. HISTÒRIA

 

A mitjan 1944, la Dolors Llorens Sirvent, coneguda com Lola, i el Daniel Sirvent, una parella de joves emprenedors de Xixona (Alacant), obren el seu negoci de gelats a Vic.
Comencen amb una parada a la plaça Santa Clara i aviat sumen una segona parada ambulant i una botiga al Passeig.

 

Amb el temps, el negoci creix, gràcies a la venda de gelats però també de torrons que elaboren a Xixona, i el 1963 inauguren l’emblemàtic establiment de la Plaça Major de Vic i dos anys més tard l’obrador del carrer Nou. L’arribada dels seus fills Daniel (1948) i Laura (1960) garanteix la continuïtat de l’empresa.

 

A l’època recent Xixovic es modernitza i es converteix en una empresa referent: els polos, els bombons, les barres de gelat i els granissats dels Sirvent s’erigeixen com un clàssic dels estius dels vigatans. També els torrons de Nadal que la “Xixo” bona part dels quals avui en dia es continuen elaborant a Xixona. A l’actualitat l’Eulàlia Sirvent, filla de Daniel Sirvent i néta dels fundadors, i el seu marit, Jason, porten les regnes del negoci.

 

2-OBJECTE

 

www.xixovic.com permet a l’Usuari posar-se en comunicació amb nosaltres, i ens permetrà posar-nos en contacte amb vostè a través de qualsevol mitjà que ens proporcioni sigui telemàtic o telefònic, però no perfecciona cap contracte entre les parts. Per perfeccionar el contracte caldrà registrar-se , fer la comanda , i finalment abonar-la.

 

www.xixovic.com subministra el contingut i els serveis que estan disponibles al lloc web, amb subjecció a les presents Condicions Generals d’Ús, així com la política sobre el tractament de dades personals (en endavant “Informació bàsica sobre protecció de dades” ).

 

L’accés a aquest lloc web o la seva utilització en qualsevol forma li atorga la qualificació d’usuari i implica l’acceptació sense reserves de totes i cadascuna de les presents Condicions d’Ús, reservant www.xixovic.com el dret a modificar-los en qualsevol moment.

 

En conseqüència, serà responsabilitat de qualsevol usuari l’atenta lectura de les Condicions Generals d’Ús vigent en cadascuna de les ocasions que accedeixi a aquest lloc web, de manera que, si aquest no està d’acord amb qualsevol dels mateixos aquí disposats, haurà abstenir respecte a l’ús de el present Lloc Web.

 

Així mateix, queda advertit que, de vegades es podran establir condicions particulars per a la utilització en el lloc Web de continguts i / o serveis específics, la utilització d’aquests continguts o serveis implicarà l’acceptació de les condicions particulars en ells especificades.

 

És important, tenint en compte la recent normativa europea en Protecció de Dades Reglament UE 2016/679 de Parlament i de el Consell Europeu que intenta preservar la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades Personals i garantia dels drets digitals, Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, que llegeixi en aquesta o altres pàgines web on vostè deixi les seves dades la Informació Bàsica.

 

Idioma e interpretació del contracte

 

L’idioma aplicable a aquesta política de privacitat és el català. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en espanyol. Quant al que a la interpretació dels contractes es refereix, s’atendrà específicament als arts. 1281 i s. s. de el Codi Civil Espanyol.

 

2. SERVEIS

 

Productes

 

Amb la finalitat de que vostè pugui gaudir dels nostres productes des de aquesta pàgina web volem portar a casa seva els millors sabors elaborats amb l’experiència d’anys, productes de la màxima qualitat i proximitat.

 

Treballem perquè cada experiència sigui única, i estigui a l’altura del seu paladar. Per això ens proposem, per la seva comoditat, portar-li a casa tota la gama dels nostres productes amb la màxima garantia i qualitats organolèptiques.

 

Podrà demanar els productes que estiguin a www.xixovic.com de dilluns a divendres (ja que la logística els caps de setmana no distribueix). Les comendes poden tardar entre 24 i 72 hores , si vol li podem concretar per telf.

 

Dir-los -hi que aquest servei no estarà operatiu de gener a abril ambdós mesos inclosos-

 

Preus

 

Els preus seran els que apareixen a la pàg. Web i estan expressats en euros amb el seu impost d’IVA corresponent per als usuaris, que això pot suposar un petit sobre cost de transport.
Si l’Usuari és una empresa, en la factura vindrà expressat el desglossament de l’impost. Per a les compres el usuari tingui la seva residència fora de l’estat espanyol, es facturaran sense l’impost de el valor afegit.

 

Intentem que tots preus que figuren en la www.xixovic.com siguin correctes, si vostè detecta qualsevol errada o error li demanem ens ho comuniqui. En aquest cas vostè, podrà re confirmar la seva comanda o anul·lar-la sense cap càrrec.

 

En cas de no poder posar-nos en contacte amb vostè, la comanda serà immediatament anul·lada ,reemborsant íntegrament les quantitats que hagués pagat.

 

Comandes

 

Per comprar cal REGISTRAR com a usuari.

 

Després podrà accedir amb un correu electrònic i una contrasenya. En cas de perdre o no recordar-se de la contrasenya, podrà accedir a restablir contrasenya i el programa li enviarà una de nova.
Vostè podrà comunicar-se amb la nostra empresa en els Correu electrònic: xixovic@gmail.com

 

Pagament

 

El Pagament es realitzarà per targeta de crèdit o dèbit, en el formulari li demanarà les dades corresponents per a poder formalitzar el pagament i es procedirà a acabar el procés de compra.
Quan l’import d’una compra o d’un servei hagués estat realitzada pel consumidor i usuari titular de la targeta i l’exigència de devolució no és conseqüència d’haver-se exercit el dret de desistiment o de resolució, aquell queda obligat davant XIXOVIC S.C.P al rescabalament dels danys i perjudicis ocasionats com a conseqüència d’aquesta anul·lació.
Targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

 

Et garantim que cadascuna de les transaccions realitzades a nom de XIXOVIC S.C.P. és 100% segura. Aquesta transacció serà podrà ésser realitzada :

 

• Pagament en efectiu personalment a les botigues.

 

• Per transferència bancaria .

 

• Per targeta de crèdit (només VISA i MASTERCARD).

 

• Per bizum.

 

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur.

 

XIXOVIC S.C.P. utilitza un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmetis viatja xifrada a través de la xarxa.
Així mateix, les dades sobre la targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades, sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) del Banc. A més en un esforç per proporcionar major seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat a la nostra passarel·la de pagaments el sistema de pagament segur denominat CES (Comerç Electrònic Segur).
D’aquesta manera, si ets titular d’una targeta “securitzada” sempre podrà efectuar pagaments amb targeta VISA o MASTERCARD a la nostra botiga.

 

En el cas que la targeta no estigui adherida a aquest sistema de pagament, XIXOVIC S.C.P. només s’admetrà el pagament amb targeta de crèdit VISA o MASTERCARD a clients amb antiguitat i fiabilitat demostrades anteriorment.

 

En ambdós casos, al pagar amb targeta VISA o MASTERCARD es demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD, oferint, d’aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

 

Important: El frau amb targeta de crèdit és un delicte, i en XIXOVIC S.C.P. entaularà acció judicial contra tot aquell que realitzi una transacció fraudulenta a la nostra botiga on-line.

 

Devolucions i desistiment

 

Un cop vostè hagi pagat , li enviarem la comanda a casa, i no serà procedent el desistiment si vostè ha acceptat la comanda , llevat que el producte no fos el que ha demanat , estigui visiblement malament l’embalatge o estigui en males condicions . En aquests casos , li demanem contacti amb nosaltres per poder arranjar la situació i enviar-li una nova comanda o desistir definitivament d’aquesta .

 

Reemborsament

 

El reemborsament, en el cas que per raons exposades serà practicat abans del venciment dels 14 dies.
El reemborsament s’efectuarà utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel consumidor per a la transacció inicial, llevat que el consumidor hagi disposat expressament el contrari i sempre que no comporti cap despesa per la diferent modalitat escollida.

 

Cal registrar-se?

 

• Haurà de crear un compte d’usuari en l’aplicació mitjançant la generació d’un nom d’usuari i contrasenya per utilitzar els nostres serveis.

 

• També ha de tenir una adreça vàlida de correu electrònic per a totes les comunicacions entre vostè i nosaltres, incloent qualsevol procés d’autenticació, es durà a terme a través de correu electrònic.

 

• Vostè és l’únic responsable de la confidencialitat de el nom d’usuari i la contrasenya utilitzada per accedir a l’aplicació, serveis i / o el contingut i no revelar la mateixa a qualsevol. Haurà de prendre totes les precaucions possibles per evitar el descobriment de el nom d’usuari i contrasenya per a qualsevol persona.

 

• No serem responsables de qualsevol accés no autoritzat a l’aplicació i ni a l’accés no autoritzat que impliqui la violació de qualsevol d’aquestes condicions de servei, de manera que el propietari del compte serà l’únic responsable. Per això, li recomanem no compartir o divulgar informació del seu compte a tercers.

 

• Vostè accepta que el seu compte està destinada per al seu ús personal i no ha de ser utilitzat per qualsevol tercer. En cas de sospitar de qualsevol activitat fraudulenta a través del seu compte, ens reservem el dret d’eliminar o suspendre el seu compte fins que es resolgui el problema.

 

Acceptació de les Condicions de servei

 

• Ens reservem el dret de restringir l’accés a la nostra sol·licitud i tots els serveis d’aquesta, si ha estat o tenim motius raonables per creure que ha estat condemnat per un delicte que impliqui depravació moral o qualsevol delicte previst en el Codi Penal Espanyol i la normativa comunitària de l’EU.

 

• Està d’acord en utilitzar la nostra aplicació i serveis:

 

✓ Els nostres serveis estan dissenyats per complir amb les lleis d’Espanya i / o els reglaments europeus que regeixen la normativa comunitària de la EU i estan dirigides als usuaris d’Espanya. No obstant això, els nostres serveis poden estar disponibles en jurisdiccions fora d’Espanya a la nostra discreció.

 

✓ Si té accés als nostres serveis des de llocs fora d’Espanya, vol dir que accepta i reconeix que ho fa sota el seu propi risc i vostè és l’únic responsable de compliment de les lleis locals aplicables. No assumirem responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany que sorgeixi del seu ús dels nostres serveis.

 

✓ Heu de garantir que tota la informació proporcionada per vostè durant el registre i durant l’ús de l’aplicació és veritable, actualitzada, completa i exacta i que, en cas de canvi d’informació en qualsevol moment durant l’ús de l’aplicació, haurà d’actualitzar el seu informació per assegurar que segueixi sent veraç, actualitzada, completa i precisa en tot moment.

 

✓ L’usuari accepta que la disponibilitat dels nostres serveis i / o de qualsevol contingut posat a disposició de l’usuari mitjançant l’aplicació i la seva capacitat per accedir a l’aplicació, serveis i / o continguts està subjecte a la nostra discreció. Vostè reconeix que els nostres serveis poden no estar disponibles en tot moment.

 

✓ Vostè accepta que podem, subjecte a la política de privacitat, tenir accés, conservar, transferir i divulgar la seva informació personal i la documentació la policia o per a qualsevol part privada per una ordre sota la llei en vigor com per exemple entre altres: fer complir i complir amb processos legals i / o la llei aplicable; complir aquestes Condicions de servei; respondre a les seves sol·licituds de servei a el client; o protegir els drets, propietat o seguretat personal en el regne d’Espanya com a estat dins de la Unió Europea.

 

✓ Regularment fem canvis en la nostra aplicació i aspectes diversos de prova dels nostres serveis incloent la interfície d’usuari, funcions de promoció i disponibilitat de les funcions. Vostè accepta i reconeix que l’aplicació pot contenir eines que ens permetin dur a terme aquestes proves.

 

✓ Accepteu que tenim el dret de suspendre l’accés a l’usuari als serveis en qualsevol moment i per a qualsevol propòsit, sense previ avís.

 

3. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

 

L’usuari reconeix i accepta que tots els continguts que es mostren en el lloc web i especialment, dissenys, textos, imatges, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques, o qualssevol dels signes susceptibles d’utilització industrial i/o comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i totes les marques, noms comercials o signes distintius, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial, sobre els continguts i/o qualssevol altres elements inserits en la pàgina, són propietat exclusiva de www.xixovic.com i/o tercers, els qui tenen dret exclusiu d’utilitzar-los en el trànsit econòmic.

 

Per tot això l’Usuari es compromet a no reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar tals continguts mantenint indemne a www.xixovic.com de qualsevol reclamació que es derivi de l’incompliment de tals obligacions.

 

En cap cas l’accés al lloc web implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets, tret que s’estableixi expressament el contrari. Les presents Condicions Generals d’Ús d’aquest lloc web no confereixen als Usuaris cap altre tipus de dret d’utilització, explotació, alteració, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc web i/o dels seus continguts diferents dels aquí expressament previstos.

 

Qualsevol altre ús o explotació de qualsevol dels drets estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per a www.xixovic.com o el tercer titular dels drets afectats.

 

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, programes d’ordinador, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en el seu conjunt, com a obra artística multimèdia, estan protegits com a drets d’autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual www.xixovic.combotons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del Lloc web o, en qualsevol cas, disposa de la corresponent autorització per a la utilització d’aquests elements.

 

El contingut disposat en el Lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d’informació, en cap forma ni en cap mitjà, tret que es compti amb l’autorització prèvia, per escrit, de la citada Entitat.

 

Així mateix, queda prohibit suprimir, eludir o manipular el “copyright” així com els dispositius tècnics de protecció, o qualssevol mecanismes d’informació que poguessin contenir els continguts.

 

L’Usuari d’aquest Lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i a evitar qualsevol actuació que pogués perjudicar-los, reservant-se en tot cas a www.xixovic.com l’exercici de quants mitjans o accions legals li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

4. OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DE L’USUARI DEL LLOC WEB

 

L’Usuari es compromet a:

 

a) Fer un ús adequat i lícit del Lloc web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb:

 

(I) la legislació aplicable a cada moment;

 

(II) les Condicions Generals del Lloc web;

 

(III) la moral i bons costums generalment acceptades i

 

(IV) l’ordre públic.

 

b) Proveir-se de tots els mitjans i requeriments tècnics que es precisin per a accedir al Lloc web.

 

c) Facilitar informació veraç en emplenar amb les seves dades de caràcter personal els formularis continguts en el Lloc web i a mantenir-los actualitzats en tot moment de manera que respongui, a cada moment, a la situació real de l’Usuari. L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a www.xixovic.com o a tercers per la informació que faciliti.

 

No obstant això, el que s’estableix en l’apartat anterior l’Usuari deurà així mateix abstenir-se de:

 

a) Fer un ús no autoritzat o fraudulent del Lloc web i/o dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en les presents Condicions Generals d’Ús, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic.

 

b) Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del Lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

 

c) Provocar danys en els sistemes físics o lògics del Lloc web, dels seus proveïdors o de tercers.

 

d) Introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics de www.xixovic.com, dels seus proveïdors o de tercers.

 

e) Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades dewww.xixovic.com, tercers proveïdors i altres Usuaris.

 

f) Reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

 

g) Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificat ives dels drets de www.xixovic.com o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d’informació que puguin inserir-se en els continguts.

 

h) Obtenir i intentar obtenir els continguts emprant per a això mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels quals s’emprin habitualment en Internet per no comportar un risc de mal o inutilització del Lloc web i/o dels continguts.

 

i) En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

 

(I) De qualsevol forma, sigui contrari, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els Tractats Internacionals i en la resta de la legislació vigent.

 

(II) Indueixi, inciti o promogui actuacions delictives, denigratòries, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptades o a l’ordre públic.

 

(III) Indueixi, inciti o promogui actuacions, actituds o pensaments discriminatoris per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició.

 

(IV) Incorpori, posi a disposició o permeti accedir a productes, elements, missatges i/o serveis delictius, violents, ofensius, nocius, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptades o a l’ordre públic.

 

(V) Indueixi o pugui induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor.

 

(VI) Indueixi o inciti a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l’equilibri psíquic.

 

(VII) Es troba protegit per la legislació en matèria de protecció intel·lectual o industrial pertanyent a www.xixovic.com o a tercers sense que hagi estat autoritzat l’ús que es pretengui realitzar.

 

(VIII) Sigui contrari a l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones.

 

(IX) Constitueixi qualsevol tipus de publicitat.

 

(X) Inclogui qualsevol tipus de virus o programa que impedeixi el normal funcionament del Lloc web.

 

Si per a accedir a alguns dels serveis i/o continguts del Lloc web, se li proporcionés una contrasenya, s’obliga a usar-la de manera diligent, mantenint-la en tot moment en secret.

 

En conseqüència, serà responsable de la seva adequada custòdia i confidencialitat, comprometent-se a no cedir-la a tercers, de manera temporal o permanent, ni a permetre l’accés als esmentats serveis i/o continguts per part de persones alienes. Igualment, s’obliga a notificar al www.xixovic.com qualsevol fet que pugui suposar un ús indegut de la seva contrasenya, com, a títol enunciatiu, el seu robatori, extravia ment o l’accés no autoritzat, amb la finalitat de conducta a la seva immediata cancel·lació.

 

En conseqüència, mentre no efectuï la notificació anterior a www.xixovic.com quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús indegut de la seva contrasenya, sent de la seva responsabilitat qualsevol utilització il·lícita dels continguts i/o serveis del Lloc web per qualsevol tercer il·legítim.

 

Si de manera negligent o dolosa incomplís qualsevol de les obligacions establertes en les presents Condicions Generals d’Ús, respondrà per tots els danys i perjudicis que d’aquest incompliment poguessin derivar-se per a www.xixovic.com-

 

5. HIPERVINCLES

 

L’usuari s’obliga a no reproduir de cap manera, ni tan sols mitjançant un enllaç o hipervincle, el Lloc web www.xixovic.com així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit.

 

El Lloc web de www.xixovic.com normalment no inclou enllaços a altres llocs web gestionats per tercers, però si ho fes i a fi de facilitar l’accés de l’Usuari a la informació d’entitats col·laboradores i/o patrocinadores www.xixovic.com no es responsabilitza del contingut d’aquests llocs web, ni se situa en una posició de garant ni/o de part oferent dels serveis i/o informació que es puguin oferir a tercers a través dels enllaços de tercers.

 

Es concedeix a l’usuari un dret limitat, revocable i no exclusiu a crear enllaços a la pàgina principal del Lloc web exclusivament per a ús privat i no comercial. Els llocs web que incloguin enllaç al nostre Lloc web

 

(I) No podran donar a entendre que www.xixovic.com recomana aquest lloc web o els seus serveis o productes;

 

(II) No podran falsejar la seva relació amb www.xixovic.comni afirmar que www.xixovic.com ha autoritzat tal enllaç, ni incloure marques, denominacions, noms comercials, logotips o altres signes distintius de www.xixovic.com

 

(III) No podran incloure continguts que puguin considerar-se de mal gust, obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l’ordre públic o il·lícits;

 

(IV) No podran enllaçar a cap pàgina del Lloc web diferent de la pàgina principal;

 

(V) Haurà d’enllaçar amb la mateixa adreça del Lloc web, sense permetre que el lloc web que realitzi l’enllaç reprodueixi el Lloc web com a part del seu web o dins d’un dels seus “frames” o crear un “browser” sobre qualsevol de les pàgines del Lloc web. www.xixovic.com podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que elimini qualsevol enllaç al Lloc web, després de la qual cosa haurà de procedir immediatament a la seva eliminació www.xixovic.com no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació al Lloc web.

 

En conseqüència, www.xixovic.com no assumeix cap mena de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a tals llocs web.

 

6. COOKIES

 

www.xixovic.com es reserva el dret d’utilitzar la tecnologia “cookie” en el Lloc web, a fi de reconèixer-lo com a Usuari freqüent i personalitzar l’ús que realitzi del Lloc web mitjançant la preselecció del seu idioma, o continguts més desitjats o específics. Les “cookies” utilitzades pel Lloc web, o el tercer que actuï en el seu nom, s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per sí les dades personals de l’usuari.

 

Les cookies utilitzades són les que segueixen: Cookies pròpies, Google Analytics, Google Adwords.

 

Les cookies són fitxers enviats a un navegador per mitjà d’un servidor Web per a registrar la navegació de l’Usuari en el Lloc web, quan l’Usuari permeti la seva recepció. Al seu torn podrà eliminar les “cookies” per a això haurà de consultar les instruccions d’ús del seu navegador.

 

Gràcies a les cookies, resulta possible que www.xixovic.com reconegui el navegador de l’ordinador utilitzat per l’Usuari amb la finalitat de facilitar continguts i oferir les preferències de navegació o publicitàries que l’Usuari, als perfils demogràfics dels Usuaris així com per a mesurar les visites i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

 

Pot llevar o bloquejar les cookies utilitzant les opcions del seu navegador, però en alguns casos, això pot afectar la seva capacitat d’utilitzar www.xixovic.com .Podrà consultar més informació general sobre COOKIES en el nostre apartat de POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES.

 

7. RESPONSABILITATS

 

www.xixovic.com no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informacions contingudes en les pàgines de www.xixovic.com , que poden veure’s impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies que estan fora del seu control.

 

www.xixovic.com no es fa responsable de les decisions que poguessin adoptar-se com a conseqüència de l’accés als continguts o informacions ofertes.

 

www.xixovic.com podrà interrompre el servei o resoldre de manera immediata la relació amb l’Usuari si detecta un ús del seu Lloc web o de qualsevol dels serveis oferts en el mateix so contraris a les presents Condicions Generals d’Ús.

 

No es fa responsable per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses derivades de l’ús del Lloc web. Únicament serà responsable d’eliminar, al més aviat possible, els continguts que puguin generar tals perjudicis, sempre que així es notifiqui. Especialment no serà responsable dels perjudicis que es poguessin derivar, entre altres, de:

 

(I) Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al control www.xixovic.com.

 

(II) Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus i a través de qualsevol mitjà de comunicació, tals com virus informàtics o qualssevol altres.

 

(III) Abús indegut o inadequat del Lloc web.

 

(IV) Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest. Els administradors de www.xixovic.com es reserven el dret de retirar, totalment o parcialment, qualsevol contingut o informació present en el Lloc web.

 

(V) www.xixovic.com exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin deure’s a la mala utilització dels serveis de lliure disposició i ús per part dels Usuaris del Lloc web.

 

Així mateix, www.xixovic.com queda exonerat de qualsevol responsabilitat pel contingut i informacions que puguin ser rebudes com a conseqüència dels formularis de recollida de dades, estant els mateixos únicament per a la prestació dels serveis de consultes i dubtes. D’altra banda, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte d’aquests serveis, podrà ser l’usuari reclamat per www.xixovic.com dels danys o perjudicis causats.

 

Vostè defensarà, indemnitzarà i mantindrà al www.xixovic.com indemne enfront de qualssevol danys i perjudicis que es derivin de reclamacions, accions o demandes de tercers com a conseqüència del seu accés o ús del Lloc web. Així mateix, vostè s’obliga a indemnitzar al www.xixovic.com enfront de qualssevol danys i perjudicis, que es derivin de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, “crawlers” o eines similars empleades amb la finalitat de recaptar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per la seva part que imposi una càrrega desraonada sobre el funcionament del Lloc web.

 

8. PROTECCIÓ DE DADES

 

Per a utilitzar alguns dels Serveis, els Usuaris han de proporcionar prèviament certes dades de caràcter personal. Per a això www.xixovic.com tractarà de forma automatitzada les dades personals d’acord i en compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. Per a això, l’Usuari pot accedir a la política seguida en el tractament de les dades personals, així com l’establiment de les finalitats prèviament establertes, al que es disposa en les condicions definides en la Política de Privacitat i Protecció de Dades que presenta el Lloc web.
Sempre podrà exercir els seus drets que li assisteixen per llei d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a més del dret limitació i a la portabilitat d’una forma gratuïta. Per a això, cal que vostè mateix o a través de persona legalment autoritzada aporti els següents documents al Responsable de Fitxer amb les dades necessàries:

 

– Fotocopia DNI

 

– Identificació i representació suficient.

 

– Explicació i objecte de la reclamació.

 

– Domicili per a enviament de comunicacions, o correu electrònic, per a posar-nos en contacte amb vostè al més aviat possible.

 

9. CODI DE CONDUCTA

 

Principis generals.

 

www.xixovic.com es compromet al fet que contingut dels serveis oferts no deuran:

 

1 – Induir o promoure discriminació sexual, racial o religiosa o qualsevol altra vulneració dels drets fonamentals i de les llibertats públiques reconegudes per la Constitució Espanyola i la resta de l’ordenament jurídic.

 

2 – Induir o incitar a actuar de forma il·legal.

 

3 – Portar a conclusions errònies a conseqüència de la seva inexactitud, ambigüitat, exageració, omissió o similars.

 

4 – Induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor, o a aprofitar-se o explotar l’estat de necessitat econòmica, laboral o personal de l’usuari.

 

5 – Induir o incitar a qualsevol persona a involucrar-se en pràctiques perilloses de risc, o que atemptin contra la salut o l’equilibri psíquic.

 

6 – Infringir les normes legals o reglamentàries sobre el secret de les comunicacions, propietat intel·lectual, dret a l’honor i a la intimitat personal o familiar, o qualsevol altra disposició aplicable a la naturalesa del servei.

 

7 – Contenir informació falsa o caduca.

 

8 – Els serveis que incorporin sol·licitud d’informació personal o dades de caràcter personal, incloent-hi nom, domicili o altres dades, tenint aquesta consideració el número de telèfon fix o mòbil, hauran de ser adequats, pertinents i no excessius en relació amb la finalitat per a la qual es recaptin.

 

10. DURADA I TERMINACIÓ

 

La prestació del servei del present Lloc web i els altres serveis tenen en principi una durada indefinida. No obstant això, www.xixovic.com podrà donar per acabada o suspendre qualsevol dels serveis del portal. Quan sigui això possible, www.xixovic.com anunciarà la terminació o suspensió de la prestació del servei determinat.

 

11. DECLARACIONS I GARANTIES

 

En general, els continguts i serveis oferts en el Lloc web tenen caràcter merament informatiu. Per tant, en oferir-los, www.xixovic.com no atorga garantia ni cap declaració en relació amb els continguts i serveis oferts en el Lloc web, incloent, a títol enunciatiu, garanties de licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat, exactitud, o comercialitat, excepte en la mesura en què per llei no puguin excloure’s tals declaracions i garanties.

 

12. FORÇA MAJOR

 

www.xixovic.com no serà responsable en tot en cas d’impossibilitat de prestar servei, si aquesta es deu a interrupcions prolongades del subministrament elèctric, línies de telecomunicacions, conflictes socials, vagues, rebel·lió, explosions, inundacions, actes i omissions del Govern, i en general tots els supòsits de força major o de cas fortuït.

 

13. RESOLUCIÓ DE CONTROVÈRSIES. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

Les presents Condicions Generals, així com l’ús del Lloc web, es regiran per l’expressament per la legislació espanyola, en l’àmbit del dret internacional privat. Qualsevol controvèrsia serà resolta davant els Tribunals de Vic, tret que alguna llei o tractat internacional actuarà com a llei especial.
En el cas que qualsevol estipulació de les presents Condicions Generals resultés inexigible o nul·la en virtut de la legislació aplicable o com a conseqüència d’una resolució judicial o administrativa, aquesta inexigible o nul·litat no farà que les presents Condicions Generals resultin inexigibles o nul·les en el seu conjunt. En aquests casos, procedirà a la modificació o substitució d’aquesta estipulació per una altra que sigui vàlida i exigible i que, en la mesura que sigui possible, aconsegueixi l’objectiu i pretensió reflectits en l’estipulació original.