Torrons

 

Produïm torrons artesanals de màxima qualitat.

Oferint varietats tradicionals i també varietats més modernes

Seleccionem personalmente tots els nostres productes treballant amb proveedors de prestigi i tradició.

 

 

Torró de Alacant

Es tracta d’un torró de textura dura, elaborat amb ametlla marcona torrada, mel, sucre i clara d’ou. Tots aquests ingredients provenen de petits productors de prestigi i amb una llarga trajectòria que els avala.El nostre torró d’Alacant és un torró de qualitat suprema que gaudeix de la distinció d’Indicació Geogràfica Protegida. L’elaborem nosaltres mateixos a la població de Xixona, seguint la recepta tradicional.

Torró de Xixona

Igual que el torró d’Alacant, es tracta d’un torró amb el segell d’Indicació Geogràfica Protegida, que produïm a la localitat de Xixona.Aquest torró és una varietat de torró de textura molla, elaborat amb ametlles torrades, mel, sucre i albúmina d’ou. Per fer-lo, seleccionem les millors ametlles i les millors mels, que obtenim de productors de proximitat que ens ofereixen les màximes garanties i amb els quals mantenim una estreta relació des de fa anys.

                                                                  Torró de Xocolata

El Torró de xocolata amb ametlles és una de les tres varietats que elaborem a Xixona.Es tracta d’un torró de textura dura fet amb ametlles de la millor qualitat i xocolata amb Llet.

 Torró de Massapa

El nostre torró de massapà està fet amb la fórmula tradicional a partir de farina d’ametlla, almívar i la millor fruita confitada.El procés d’elaboració d’aquest dolç comença amb la preparació d’un almívar a base d’aigua i sucre i a continuació es mescla amb les ametlles mòltes. D’aquesta manera s’obté el massapà, que finalment s’introdueix dins un motlle de fusta de manera alternada amb capes de fruita confitada.

 Torró de Coco

El nostre torró de coco s’elabora artesanalment a partir d’una base d’almívar, farina d’ametlles i coco ratllat, tots ingredients de màxima qualitat. La farina d’ametlles i el coco ratllat es mesclen a parts iguals, tal com indica la recepta tradicional.Entremig d’aquesta massa dolça s’hi dibuixen unes fines capes de xocolata negra, cosa que dóna un gust i una personalitat singulars a aquest torró.

 Torró de Gema

El nostre torró de gema ha esdevingut un dels torrons més emblemàtics de la XixoVic. El seu sabor característic el fa un producte únic i de gran qualitat.Aquest torró està elaborat amb els millors productes, entre els quals destaca com a principal ingredient la gema o rovell d’ou. El seu procés de fabricació, com en la resta de torrons que oferim, és completament artesanal.

Torró de Nata- Nous

La base d’aquest torró està feta, com en la majoria de torrons del nostre assortiment, amb farina d’ametlla, elaborada a partir d’ametlla marcona. A aquesta base s’hi afegeixen la nata i les nous de Califòrnia, ambdós ingredients de la millor qualitat.

Torró de Pralinè

El praliné és una pasta feta d’avellanes torrades, sucre i mantega de cacau.i aroma . De la mescla d’aquests ingredients se n’obté un torró dur que fa les delícies dels paladars més dolços.
Tot el procés d’elaboració d’aquest torró es duu a terme de manera artesanal i els nostres professionals en cuiden cada pas fins al més petit detall.

Torró de Gema Canyella

Aquest torró és una variant del clàssic torró de gema, amb el qual comparteix bona part de la recepta. La variant consisteix a incorporar fines capes de canyella en pols entremig de la massa de gema o rovell d’ou.
És un producte de màxima qualitat fabricat a partir dels millors ingredients i de manera tradicional.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.